La clínica

Clínica veterinària del Bages

Som la primera clínica de Catalunya. Des de 1972, fa ja més de 45 anys, traballem amb passió pels nostres amics. Hi posem tota la il.lusió, formació, humanitat i tecnologia, per poder mantenir o recuperar la salut i el benestar a qui tant estimeu. Agraïm el suport i la confiança de tots els nostres clients per poder continuar amb el mateix entusiasme en aquesta dura i fantàstica professió.

Clínica veterinària

La Clínica disposa de sales de visites, hospitalització, laboratori, quiròfan i tot l’equip tecnològic necessari per al diagnòstic i tractament dels animals.

Servei de perruqueria

Amb llarga experiència i cursos d’especialització tècnica, a la perruqueria tant s’elaboren serveis de rentat i pentinat de manteniment com pentinats per concurs.

Alimentació i complements

La botiga de la Clínica ofereix tot el que el gos i el gat pot necessitar, des de pinso de la millor qualitat a accessoris pel seu benestar i entrenament.

L’equip de la clínica

Ignasi Ferrer

Ignasi Ferrer

Veterinari

Llicenciat en Veterinària, diplomat en oftalmologia i diplomat en sanitat.
Mº Dolors Ruiz

Mº Dolors Ruiz

Veterinària

Llicenciada en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1990.
Fina Guirado

Fina Guirado

Auxiliar Clínica i Atenció Clients

Auxiliar tècnica veterinària. També realitza tasques d’administració a la Clínica.
Teresa Pla

Teresa Pla

Perruqueria i Auxiliar Clínica

Titulada en perruqueria canina l’any 2001 al Centre Oficial de Barcelona.

Instal·lacions de la clínica

La Clínica Veterinària del Bages és un dels centres més amplis i amb més equipament de tot Catalunya. Disposem de dues sales de visites per atendre els animals, un quiròfan, un centre d’hospitalització, un laboratori propi, sala de raig X, l’àrea de recepció i botiga i una perruqueria.