L’alimentació és un dels factors més importants per tenir, conservar o recuperar una bona salut. Per tal d’aconseguir-ho, disposem de les games completes de les millors marques per a gossos i gats: Hill’s i Gosbi.

Hill’s és el fabricant líder mundial en alimentació per a les mascotes. Aquest lideratge el té des de fa molts anys gràcies a la seva contínua voluntat d’investigació i desenvolupament. Són de Hill’s les més famoses games de menjar de prescripció, o sigui, d’alimentació per a animals que tenen algun problema. Hi trobem dietes per a casos de problemes gastro-entèrics, renals, hepàtics, al·lèrgies problemes d’obesitat, artrosis, càlculs, etc. I també menjar per als animals sans en les seves diferents edats, de creixement, adulta i sènior.

Gosbi és un fabricant de casa nostre que produeix bàsicament menjar, en sec i en humit, per a animals sans en les diferents edats. Cal destacar la qualitat dels seus productes i la molt bona
acceptació d’aquest menjar per part dels gossos i gats.

Tant una marca com l’altre ofereixen només productes d’alta qualitat. Recordeu que ha de ser el veterinari qui us aconselli per tal de fer una bona elecció del menjar ja que ho farà tenint bàsicament present l’edat de l’animal, estat de salut, tipus de vida i pes.

alimentacio-gossos-manresa