Carnet de soci

Tenir un animal comporta moltes despeses al llarg de l’any. Per això a la Clínica Veterinària del Bages oferim la possibilitat de fer-se el carnet de soci, que ofereix molts avantatges i grans descomptes per a que els animals puguin gaudir de les màximes atencions al millor preu.

Disposem de dos tipus de carnets, pensats per als que tenen un sol animal de companyia i per als que en tenen més d’un:

Carnet de soci individual

Ens fa molta il.lusió compartir amb vosaltres aquesta nova iniciativa de la Clínica! El NOU CARNET DE SOCI amb el que, per una quota anual, gaudireu d’un munt d’avantatges al llarg de tot l’any: totes les visites gratuïtes, vacunes i microxip gratuïts, una revisió general gratuïta anual, un servei de perruqueria gratuït, grans descomptes en cirugies, alimentació i articles de botiga… i d’altres avantatges que us sorprendran! Vine a veure’ns, i t’explicarem com funciona.

Carnet multimascota

Si tens més d’un animal a casa, aquest carnet està pensat per tu, per donar-te moltes més facilitats!
Sabem que tenir cura de varis animals (gats i/o gossos) comporta una despesa molt important i per això hem creat aquest carnet: pagant una quota anual, donem una sèrie d’avantatges per a què els teus amics puguin estar ben cuidats, i tu et cuidis de la teva butxaca! Vine a veure’ns, i t’explicarem com funciona.